november 3, 2016

Abonnement

Delen:

Het concept van MijnClubDigitaal is eenvoudig. Je betaald geen eenmalige kosten en slechts euro 5,-/maand abonnementskosten.
Direct na je bestelling krijg je de GRATIS Clubconnector opgestuurd en is je dienst actief.

Opstarten met zeer eenvoudig 3 stappen plan

Stap 1:

Meld je aan
voor het abonnement

Stap 2:

Vraag je sponsor om een  gratis TV-scherm
inruil voor 1 of 2 jaar reclame op het scherm.

Stap 3:

Verkoop je sponsoren
dit nieuwe advertentie systeem en
upload de sponsorlogos

Starten zonder iets te doen

zodra je je hebt aangemeld sturen we je de voor geconfigureerde ClubConnector toe. Deze plug je tussen TV scherm en internetkabel en vanaf dat moment verschijnt in jullie huisclub kleuren de gewenste wedstrijdinformatie.

Verdien snel meer geld voor je club

Zodra je sponsorcommissie actief wordt en advertenties heeft gekocht zet je deze in je MijnClubDigitaal portal. Vanaf dat moment verdient je club geld.
De kickback die Mijnclubdigitaal je per maand in rekening brengt is:

  • Sponsor logo XL € 3,-
    Dit zijn de Full Screen advertenties op de TV Kantine Narrowcasting schermen en op de website
  • Sponsor logo S euro 1,-
    Kleine logos onder de informatie paginas op de TV Kantine Narrowcasting schermen en op de website

Je club bepaalt natuurlijk zelf voor hoeveel geld je de advertenties verkoopt. Je bepaalt dus zelf je clubwinst.

Snel meer inkomsten?

De meeste voetbalclubs berekenen voor een Full Screen advertentie euro 15,- per maand. Je draagt euro 3,- af aan Mijnclubdigitaal. Doe dit met 15 sponsoren en je winst per jaar is euro 1.200,-.
TIP: Biedt aan dat je wekelijks een “aanbieding van de week” advertentie kunt plaatsen je het tarief voor de advertentie kun je zo snel verveelvoudigen. We hebben meerdere voorbeelden verzameld.

Extra schermen in de kantine

We adviseren je om meerdere schermen in de kantine of de kleedkamers op te hangen. Je sponsoren krijgen dan veel meer aandacht en de informatie is beter doseerbaar. Je hangt bij de kleedkamers bijvoorbeeld het scherm met Wedstrijd/kleedkamer en veldinfo voor die dag. In de kantine bij de bar hangt het Standen scherm en naast het snoep/koffie loket een Uitslagen scherm.
Voor ieder extra scherm heb je een extra ClubConnector. De eerste Clubconnector is gratis en iedere extra ClubConnector kost je club inclusief de licentie euro 5,-/maand.

Lange proefperiode

We facturen pas na het eerste volle kwartaal. Dus start je in januari dan betaal je pas het eerste volle kwartaal, is dus 30 juni. Alle tijd dus om lekker te testen en sponsor enthousiast te maken.

Kosten

Sportlink club.Dataservice abonnement
Delen:

Sportlink geeft via de dienst club.Dataservice vrijwel alle informatie die in Sportlink wordt ingevoerd vrij. Om de informatie uit Sportlink weer te kunnen geven op de schermen en de website is een extra abonnement bij Sportlink dus echt nodig.

Als bestaande Sportlink klant moet je inloggen met je Sportlink gegevens: Sportlink Webshop
Kies vervolgens voor het product: Club.Dataservice

 

Gratis proefperiode.
Delen:

Hoewel de kosten voor MijnClubDigitaal erg laag zijn geven we je gratis tijd om te testen.

Van ons krijg je het abonnement gratis tot aan het eind van het eerst volgende kwartaal. Dus bestel je in februari dan betaal je pas na q2 is dus vanaf 1 juli.

Let op: Je hebt ook een abonnement op de Sportlink Club.Dataservice nodig als bron voor alle wedstrijdinformatie. Meld je, voor je bij Sportlink het abonnement aangaat, bij MijnClubDigitaa. Wij zorgen dan dat je goed bent voorbereid alvorens je de gratis proefperiode bij Sportlink club.dataservice ingaat.

Welke apparatuur heb ik nodig?
Delen:

In de kantine is het volgende nodig:schematische-werking

  • Beeldscherm
  • Een gratis Club-connector
  • Vaste internet aansluiting bij het scherm
  • Dubbel stopcontact (evt. met bewegingsmelder)

We adviseren je graag over alle componenten.

Automatisch inschakelen

Ons advies is om een bewegingsmelder te plaatsen (die zeker 30 min aanblijft) waarmee het TV scherm en de ClubConnector wordt ingeschakeld. De schermen zijn dan altijd aan zolang er mensen in de kantine zijn. Ook wordt hierdoor voorkomen dat het scherm “vergeten” wordt in te schakelen of dat het scherm op de verkeerde zender / input-kanaal wordt geschakeld. Lees onze installatie tips.

 

Ik zie onbekende advertenties
Delen:

Dat kan, zowel Mijnclubdigitaal als Sportlink of de KNVB forceren af en toe eigen adverteerders tussen je eigen adverteerders. Dit zijn er nooit veel en je eigen adverteerders krijgen altijd de meeste aandacht.

 

Aanvrager

Email adres*:

Achternaam*:
De heerMevrouw

Achternaam tussenvoegsel:

Voornaam:

Telefoon:

Functie binnen de club*:Club informatie

Clubnaam(volledig)*:

Internet website*:

Straat en huisnummer* (Dit is ook het afleveradres voor de Clubconnector):

Postcode en plaats*:


Kies je abonnement:

Voucher:

Opmerking:

Ja, ik bestel ook de 1,5 meter lange HDMI kabel voor euro 8,00.

Ik ben mij ervan bewust dat we een kickback moeten betalen voor iedere advertentie die we zelf uploaden. Sponsor logo XL € 3,- / Sponsor logo S euro 1,-
Ik ben mij ervan bewust dat de gratis Clubconnector eigendom van MijnClubDigitaal blijft. Bij het opzeggen van het abonnement moet de Clubconnector onbeschadigd, werkend, compleet en nog steeds voorzien van de onbeschadigde zegels terug gestuurd worden. Als ik dit niet doe betaal ik euro 100,-

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen.

Vul svp de anti-spam controle uit:Alle prijzen zijn excl BTW