Voetbalclub KVV Losser heeft zichzelf als referentie klant beschikbaar gesteld. Je bent dus altijd vrij om hen te bellen of er binnen te lopen. Maar eigenlijk kun je via onderstaande schermen direct al zien wat de bedoeling is.

Schermen bij KVV Losser (LIVE demo)

De KNVB Dataservice levert alle wedstrijdprogramma, wedstrijduitslagen en standen gedurende een voetbalseizoen. Een door de KNVB ingeroosterde wedstrijd kan door de wedstrijdsecretaris in Sportlink worden voorzien van veld, kleedkamer en evt. een clubscheidsrechter en vol automatisch worden alle wedstrijdgegevens op de schermen zichtbaar.
Elke pagina wordt afgewisseld met de weergave van een fullscreen sponsorlogo. Bij iedere verversing van de informatie wordt een nieuw logo weergegeven.
Onder in het beeld lopen de sponsorbanners en een rss feed met een activiteit uit de clubkalender.
De 5 onderstaande schermen zijn een LIVE weergave van de schermen in de KVV Losser kantine. De KNVB data van uw vereniging kunnen we eenvoudig in de schermen verwerken.

Clubwedstrijden voor vandaag of binnen een aantal dagen

Het scherm toont standaard alle thuis- en uitwedstrijden van de club voor de betreffende dag en het betreffende moment.
Als een uitslag via Sportlink is ingevoerd, verschijnt deze automatisch in het overzicht van de wedstrijden.
Wanneer er geen wedstrijdprogramma voor die betreffende dag (meer) is, dan wordt automatisch overgeschakeld naar een overzicht van uitslagen van 2 dagen terug en de betreffende dag, aangevuld met het programma voor de komende 6 dagen (instelbaar per club). In de rustige maanden JAN, MEI, JUL en DEC presenteren we de clubwedstrijden tot maximaal 30 dagen vooruit.
Zolang er een wedstrijdprogramma voor de betreffende dag is, wordt een sponsorlogo afgewisseld met een afbeelding van de veldindeling van de club. De gasten vinden zo gemakkelijk de weg op het sportcomplex.

Alle wedstrijden in verschillende competities worden getoond:

  • Regulier
  • Beker
  • Nacompetitie
  • Vriendschappelijk (KNVB of zelf ingegeven oefenwedstrijden)

Teamwedstrijden afgewisseld met activiteiten kalender en clubwedstrijden

Dit scherm toont per team alle wedstrijden die in competitieverband worden gespeeld, dus geen vriendschappelijke wedstrijden en voor teams met een najaar- en voorjaarcompetitie alleen de dan relevante wedstrijden. De teams die voorkomen in het betreffende wedstrijdoverzicht van de club, daarvan worden de teamwedstrijden getoond.

Als er een wedstrijdprogramma van de club voor de betreffende dag is, dan worden de teamwedstrijden getoond van de teams, die op dat moment een wedstrijd gaan spelen, aan het spelen zijn of onlangs hebben gespeeld, dus teams van actuele wedstrijden van dat moment.
Het type van de wedstrijd bepaalt welke soort competitiewedstrijden voor een team worden getoond. Voor vriendschappelijke en reguliere wedstrijden worden alle reguliere competitiewedstrijden getoond, voor een bekerwedstrijd de actuele bekerwedstrijden. Idem voor de nacompetitie.

Om de 6 teams (instelbaar per club) worden de teampagina’s afgewisseld met een pagina van de activiteiten kalender gevolgd door een overzicht van de clubwedstrijden.
Van de activiteiten kalender wordt een pagina getoond met de meest actuele activiteiten, gesorteerd op volgorde van datum en tijd.
De clubwedstrijden voor vandaag of binnen een aantal dagen zijn hierboven al beschreven.

Teamwedstrijden met standen afgewisseld met activiteiten kalender en clubwedstrijden

Dit scherm toont per team eerst de teamwedstrijden en vervolgens de competitiestand, indien er sprake is van een competitie met stand, aangevuld met de periodestanden, indien van toepassing voor de betreffende competitie.
De teams die voorkomen in het betreffende wedstrijdoverzicht van de club, zoals hierboven beschreven, daarvan worden de teampagina’s getoond.
Om de 6 teams (instelbaar per club) worden de teampagina’s afgewisseld met een pagina van de activiteiten kalender gevolgd door een overzicht van de clubwedstrijden.

Prijslijst loket

Hieronder zie je een voorbeeld van een afbeelding dat gemaakt is ten behoeve van de prijslijst bij het loket. Hierop staan alle prijzen vermeld van de diverse zaken (zoals snoep en snacks) die je kunt kopen. De pagina-indeling is nu liggend, maar bij een gedraaid gemonteerd scherm komt de prijslijst perfect op het scherm.

Prijslijst bar

Hieronder zie je een voorbeeld van een afbeelding dat gemaakt is ten behoeve van de prijslijst bij de bar. De werking is identiek aan het tonen van de prijslijst bij het loket.

Slideshow van de sponsorlogo’s

De sponsorlogo’s, die normaal tussen de voetbalpagina’s door getoond worden, kunnen ook afzonderlijk in een slide show worden gepresenteerd, bijvoorbeeld tijdens een presentatieavond, feestavond of ledenvergadering.

Plug-in

Dit is een interactief scherm, waarbij u zelf bepaalt welke informatie getoond moet worden. Bij het activeren van de plug-in verschijnt de stand van het eerste team van de club. Na het wijzigen van een selectiebox wordt automatisch de gevraagde informatie getoond. De combinatie van de geselecteerde opties van de 4 selectieboxen kunnen van links naar rechts worden gelezen: bijvoorbeeld het programma van de club voor alle competities gefilterd op thuiswedstrijden. Dit scherm bevat dus eigenlijk een overzicht van de scheidsrechters.
Bij de selectie van het programma van een team voor de reguliere competitieverschijnt als superscript bij een team de positie in de competitiestand, mits de wedstrijd gespeeld wordt op de eerstkomende competitiedag.
De matrix is alleen van toepassing voor een geselecteerd team. Het scherm toont horizontaal en verticaal uitgezet de teams op volgorde van de positie in de competitiestand op het betreffende moment. In de matrix zelf worden de uitslagen weergegeven. Door in de matrix te clicken worden de programmadata’s erbij getoond. Per team, uitslag of programma bevat een tooltip aanvullende informatie.

Probeer zelf de mogelijkheden en bekijk het resultaat.

Voor stand en matrix is de vierde selectiebox op dit moment niet van toepassing. We zijn nog bezig met het doorontwikkelen van ons product.

Scrolling banners

Onder in het beeld lopen de sponsorbanners. Deze kan eveneens op een website worden geïntegreerd.

Rss feed van de aktiviteiten kalender

Onder in het beeld loopt een rss feed met een activiteit uit de clubkalender. Deze kan eveneens op een website worden geïntegreerd.